Kontakt Kunstforeninger Marie Færch Galleri Kørselsvejledning Åbningstider Rielyst Links

Udstilling i kunstforeninger, virksomheder m.m.

Du kan glæde virksomhedens medarbejdere og besøgende med en veltilrettelagt udstilling i virksomhedens lokaler, samt byde dem på en spændende oplevelse i form af farver, liv og spil. Udsmykningen består af malerier til gangarealer, mødelokaler, receptioner, kontormiljø eller åbne rum, hvor virksomheden ønsker at skabe et personligt præg via inspirerende omgivelser.


Samtidig med en udsmykning tilbyder jeg at lægge udstillingsliste med titel og pris, samt brochurer hvor interesserede kan læse mere om værkerne og udsmykningen. Dette kan være med til at skabe positiv opmærksomhed omkring både kunstforeningen og virksomheden.

En udsmykning med mine malerier er uforpligtende, jeg forventer blot, at virksomheden/kunstforeningen investerer i et maleri til minimum 4000,- kr.
Et indkøbt værk kan derefter benyttes til at indgå i forskellige aktiviteter, f.eks. indbydelser, og firmatryksager. Ligeledes vil virksomheden få omtale via referencelisten på min hjemmeside samt i brochurer der udgives i forbindelse med messer og andre større udstillinger.